top of page

Preporuke

Što kažu moji klijenti na društvenim mrežama:

 

Arijana je izvrsna nutricionistica. Znala me savjetovati i usmjeriti prema zdravijoj prehrani. Pomogla mi je složiti bolje ploče. Vratila mi se energija i uspjela sam smršaviti zahvaljujući njegovim vrijednim savjetima. Uvijek je odgovarala i nikad nije osuđivala moje prijašnje prehrambene navike. Toplo preporučam njegove konzultacije! Hvala puno Arijana.

Jade, Francuska

Koliko god sam naucila ovih godina o Plant Based prehrani i njenom utjecaju na organizam, uvijek postoji prostora za jos.

U moru informaciia i recepata trebalo mi je malo vodstvo da riiesim jos neke manje zdravstvene izazove koji me muce.

To vodstvo sam dobila od naibolie i naidivniie moquce osobe koia je, ne samo strucnjak za bilinu prehranu i nacin kako namirnice utjedu na nase zdravlje, vec jedna topla i pristupacna osoba kojoj

sam bez dvojbe potpuno poklonila svoje povjerenje, Arijana Ahec,

Aromafruitvegan - nutricionisticko savjetovaliste.

Uvierenia sam da vecinu zdravstvenih izazova mozemo riiesiti promjenom prehrane, samo treba znati u kojem slucaiu koristiti koje namirnice, a draga Arijana je prava osoba za to i toplo vam preporucam konzultacije s nom.

Hvala ti.

Renata, Hrvatska

Prema uputama Aromafruitvegan gde.Arijane uspjesno sam detoksicirala svoje tijelo i ujedno skinula oko 5 kg .Jos bih napomenula da sam konacno ubrzala metabolizam ( godinama sam imala probavne probleme) i osjecam se odlicno.

Hvala na odlicnom detox programu.

Brigita, Njemačka

To je učinila sa svojim stručnim savjetima,velikom sposobnoscu da sasluša moje probleme,da stručno i savjesno i strpljivo sve objasni ,na tako prijatan i nov način,da sam se osjećala tako prijatno kao sa nekim koga dugo poznajem i ko mi zaista želi pomoci.

Uspjela je u tome sasvim i sad se osjecam ko nova osoba, puna energije,za razliku od mene prije dijete,umorna od jela,neraspoložea,nervozna.Sad sam puna energije pozitivno razmišljam i presretna sam što sam tako puno postigla sa njenim uputama i vrstom hrane koju mi je preporucila,i što sada jedem zdravu hranu za razliku od prije ,hranu punu slatkiša i hljeba i prejedanja.

Toplo bi je preporučila svakome ko želi uspjeti izgubiti kilograme na tako zdrav i stručan način od profesionalne i obučene osobe kao što je Arijana

Lamija, Kanada

bottom of page