top of page
Studying at Home

Moja priča

O meni:

Završila sam studij biologije i kemije u Zagrebu.

Moja ljubav prema zdravoj prehrani i prirodnim metodama liječenja me potaknula da se i nakon završenog studija nastavim educirati.

U Francuskoj sam završila jednogodišnji tečaj aromaterapije - Plante essentielle, sa Alchimie d’Eveil sam stekla znanja o sirovoj biljnoj ishrani i njenoj moći da dubinski regenerira tijelo i oporavi ga od bolesti a u školi 5.3 stekla sam znanja o nutrijentima, uravnoteženoj prehrani, glikemijskom indeksu, kiselo-bazičnoj ravnoteži, BMI-u, te utjecaju emocija na zdravlje.

 

Moj pristup rada jedinstven jer tijekom individualnog savjetovanja ne uzimam u obzir samo prehranu, metabolizam i tjelesnu aktivnost svojih klijenata već i ostale faktore poput stresa i emocija. Doktor Yann Rougier, specijalist neurobiologije, profesor u školi 5.3 koju sam pohađala mi je otkrio važnost neuroznanosti u savjetovanju mojih klijenata. Stoga u svojim konzultacijama uzimam u obzir svih navedenih 5 faktora kako bih dobila kompletnu sliku o zdravstvenom stanju svojih klijenata i vodila ih na put prema ostvarenju njihovih ciljeva.

Kao certificirani savjetnik za prehranu nudim vam individualne konzultacije i višemjesečni coaching kako bih vam svojim savjetima, znanjem i iskustvom pomogla da smanjite ili ukonite simptome kroničnih bolesti, izgubite suvišne kilograme, detoksicirate tijelo, ojačate imunitet ili da jednostavno naučite kako se hraniti zdravo. Pomažem vam da steknete nove zdrave navike, sastavljam 100% presonalizirani plan ishrane samo za vas, te pratim vaš napredak sve dok ne postignete željeni cilj.

Živim u Francuskoj gdje sam i pohađala školu za nutricionističko savjetovanje i imam klijente iz čitavog svijeta. Upravo zbog toga odlučila sam se za online konzultacije koje redovito obavljam putem Whatsuppa, zooma ili bilo koje aplikacije koja vama najbolje odgovara. Za više informacija slobodno mi pošaljite mail na:

aromafruitvegan@gmail.com

bottom of page